Espace Mode arriveert in Hannut!

19 augustus 2021

Ondanks de recente incidenten in verband met de gezondheidscrisis zijn onze ambities niet gestopt. In 2021 openen we namelijk onze 10e winkel in Hannut!Wij nodigen u uit om te komen ontdekken tijdens het feestelijke openingsweekend op zaterdag 28 augustus (9.30 tot 18.00 uur) en zondag 29 augustus (10.00 tot 17.00 uur). Dus, wil je weten wat er voor je in petto is?

Op het programma: mode, nieuwe merken en verrassingen voor jong en oud!

EEN 10e WINKEL

In deze sombere context van economische en gezondheidscrisis hebben de teams hard gewerkt om deze nieuwe winkel in minder dan 6 maanden te openen. Met een verkoopoppervlakte van 920 m2, 4 afdelingen gewijd aan het hele gezin (mannen, vrouwen, jongens, meisjes), kwaliteitsmerken en een team van 7 nieuw gevormde mensen, belooft deze nieuwe winkel een onvergetelijke winkelervaring te bieden aan onze toekomstige klanten!

HANNUT, EEN TOPLOCATIE

Als locatie werd Hannut gekozen en de hoofdweg die Haspengouw met de Kempen verbindt. Een strategische ligging langs de snelweg, die een optimale en vlotte bereikbaarheid garandeert voor onze toekomstige klanten. De nabijgelegen taalgrens zal ook Nederlandstalige klanten in staat stellen te profiteren van een gloednieuwe Espace Mode met een tweetalig team tot hun beschikking dat niet zal nalaten te luisteren naar hun behoeften en wensen.

EEN EMOTIONEEL WEEKEND

Dit openingsweekend zal gepaard gaan met verschillende activiteiten zoals een. pannenkoeken foodtruck, een ballonnenbeeldhouwer, een welkomstdrankje en een wedstrijd! . De winnaar kan een gepersonaliseerde shopsessie ter waarde van €300 winnen met image consultant Julie In Your Style.

Op de openingszondag verwelkomen we onze sprankelende ambassadrice Daniela Prepeliuc! Zij zal aanwezig zijn om haar winkelervaring met u te delen via een live uitzending die toegankelijk is via onze Facebook-pagina.

VOUS SOUHAITEZ DÉCOUVRIR LE CONCEPT PAR VOUS-MÊME ?

Ons nieuwe team zal u met plezier ontvangen tijdens het openingsweekend. Aarzel niet om de Espace Mode ervaring te komen uitproberen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van onze Hannut winkel . of ga direct naar onze Facebook pagina om uw aanwezigheid op ons evenement te bevestigen.