Na meer dan 20 jaar heeft Signe Nature zichzelf vernieuwd!

16 mei 2022

Al 22 jaar is het ons doel om kwaliteitscollecties te creëren die het imago van onze klanten weerspiegelen. Het team bestaat uit verschillende talenten die gepassioneerd meewerken aan de creatie van kleding met gewaagde prints, gevarieerde kleuren en comfortabele materialen. Notre volonté est d’accompagner nos clientes en toute occasion.

Vandaag worden we gedreven door nieuwe ambities en de wens om bijna alles te veranderen… behalve het noodzakelijke. Het was heel belangrijk voor ons om de look van het merk te willen veranderen, vooral met al die vrouwen die ons elke dag inspireren.

Sinds vele maanden werken wij aan de vernieuwing van het merk met één enkel doel voor ogen: een nieuwe identiteit aanbieden waarin iedereen zich zal herkennen.

Dit is hoe we het gedaan hebben!

STAP 1. JULI 2021

BEOORDELING VAN DE BESTAANDE
Step1-July
Fase 1 – juli 2021

Laten we bij het begin beginnen! We analyseren de huidige staat van Signe Nature… Dapperheid en vastberadenheid maken deel uit van het DNA van het merk, net als de gratie en elegantie die terug te vinden is in de outfits.

Maar meer precies, wat is onze raison d’être, wat ons definieert?

STAP 2. SEPTEMBER 2021

DEFINITIE VAN ONZE PERSOONLIJKHEID
Step2-September
Fase 2 – september 2021

“Signe nature” is een Belgisch merk van kwaliteitskleding dat zich aanpast aan het leven van de vrouw, haar creaties verbeteren zowel haar figuur als haar elegantie.

Na maanden van reflectie heeft Signe Nature haar bestaansreden gevonden en dit heeft geresulteerd in een nieuwe baseline. U kende “unique just like you” en ontdekt nu “reveals women“, een basislijn die een belofte weerspiegelt: de aard van vrouwen onthullen.

STAP 3. OKTOBER 2021

EEN NIEUW VISUEEL UNIVERSUM
Step3-October
Fase 3 – oktober 2021

Na verschillende weken werden de grafische elementen, de kleuren… uitgedacht met de wens om de durf en vastberadenheid van Signe Nature uit te drukken door middel van breuken; maar ook het elegante en gracieuze karakter van het merk door middel van de rondingen die ook het silhouet van de vrouw onderstrepen.

NIEUW LOGO

STAP 4. MEI 2022

ONTHULLEN WE ALLES
Fase 4 – mei 2022

Na meer dan 9 maanden werk aan dit herontwerp, is het tijd om alles naar buiten te brengen.
In Antwerpen werd een modeshow georganiseerd om alle gasten onder te dompelen in deze gloednieuwe wereld.

Dit evenement was ook een gelegenheid om alle mensen te bedanken die hebben bijgedragen tot deze belangrijke verandering in de ontwikkeling van Signe Nature.

EXCLUSIEVE AVOND

Wil je meer weten? Bezoek Signenature.be