Espace Mode Saint-Georges heeft een nieuwe look!

16 februari 2021

De gezondheidscrisis en de in 2020 opgelegde sluitingen hebben geen invloed gehad op de plannen van het bedrijf. Wij wilden ons schema aanhouden en de lang geplande veranderingen in onze winkel Espace Mode Saint-Georges doorvoeren. Vijf maanden werk waren nodig om de winkel uit te breiden, en het resultaat is precies wat we verwacht hadden. En de eerste klanten die het pand hebben herontdekt zijn opgetogen!

EEN VOLLEDIG HERONTWORPEN WINKEL

Na 10 jaar moest de kleinste Espace Mode (830m²) worden vergroot en heringericht om zijn klanten een optimale winkelervaring te bieden. De uitbreiding met 400 m² en de transformatievan vloer tot plafond bieden nu meer ruimte, meer comfort en een breder assortiment producten. Wat de toegang betreft, zijn ook het parkeerterrein en de omgeving opnieuw aangelegd en uitgebreid.

Maar dat is nog niet alles, we hebben besloten ons te concentreren op energiebesparing met LED-verlichting, fotovoltaïsche panelen en volledige isolatie van de winkel.

EEN COMPLETER AANBOD

Na deze renovatie wil ons bedrijf in deze nieuwe ruimten ook een nog breder assortiment aanbieden, hetzij door completere collecties, hetzij door de komst van nieuwe merken. Met als leidmotief: kies voor kwaliteitsmerken.

Ons credo: zo dicht mogelijk bij hen staan, hen begeleiden in alle fasen van hun leven en bij alle gebeurtenissen en zowel aan hun verwachtingen als aan hun wensen voldoen. Kortom, om medeplichtig te zijn aan hun emoties.

ESPACE MODE, EEN ERVARING

Met haar 9 winkels, die allemaal in Wallonië liggen, isEspace Mode nu een belangrijk multimerkenmerk. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de heren-, dames- en kindermode en bieden onze klanten een steeds geoptimaliseerd concept.

VOUS SOUHAITEZ DÉCOUVRIR LE CONCEPT PAR VOUS-MÊME ?

Bezoek ons op www.espacemode.be of op onze Facebook – en Instagram – pagina’s (@espacemode.be).