ESPACE MODE AUVELAIS KRIJGT EEN MAKE-OVER

22 augustus 2022

Na de opening van twee nieuwe winkels in Nandrin en Hannut, die volgde op de uitbreiding van de winkel in Saint-Georges, hebben wij besloten onze winkel in Auvelais volledig te renoveren. Er was een maand sluiting nodig om de multimerkwinkel om te bouwen, die op zaterdag 27 augustus weer opengaat voor een weekend vol festiviteiten!
Wat staat er op het programma? Mode, nieuwe merken en leuke verrassingen voor jong en oud!

EEN NIEUWE WINKELERVARING

In 2011 opende ons familiebedrijf Espace Mode een winkel in het Frun Shopping complex in Auvelais. Voor de eerste keer in zijn geschiedenis zal de winkel een maand gesloten zijn. Tijdens de maand augustus zullen de verschillende ambachten hard werken om het hele gebied om te vormen.

Deze renovatie zal resulteren in een winkelruimte van 920 m2 met 4 afdelingen die gewijd zijn aan het hele gezin (mannen, vrouwen, jongens, meisjes), meer dan 60 kwaliteitsmerken en een team van 14 mensen dat toegewijd en vastbesloten is om de best mogelijke winkelervaring te bieden aan de huidige en toekomstige klanten. Klanten krijgen de kans om het nieuwe Espace Mode concept te ontdekken tijdens een feestelijk heropeningsweekend!

EEN HEROPENING VOL VERRASSINGEN

Zaterdag 27 augustus (9u30 tot 18u) en zondag 28 augustus (10u tot 17u), Espace Mode Auvelais heropent zijn deuren en plant verschillende verrassingen en animaties om zijn klanten te verwelkomen in deze elke nieuwe ruimte. Pannenkoeken foodtruck, ballon beeldhouwer, goochelaar en welkomstdrankje programma ! Bovendien kunt u rekenen op de aanwezigheid van onze sprankelende ambassadeur Daniela Prepeliuc presenteert de nieuwe collecties die net in de winkels zijn aangekomen

WIL JE HET CONCEPT ZELF ONTDEKKEN?

Bezoek http://www.espacemode.be of de Facebook– en Instagram-pagina’s. U bent ook van harte welkom in een van de tien winkels. Hun teams zullen Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u het best mogelijke advies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelsessie 100% “medeplichtig aan je emoties