Een nieuwe look voor onze Espace Mode winkel in Nandrin

26 december 2022

Geïnstalleerd sinds 2020 op de Condroz weg in Nandrin, zijn we blij om de renovatie van onze winkel en de komst van een andere zaak aan te kondigen; Marque à Suivre.

De voltooiing is gepland voor maart 2023, op tijd voor de lancering van de nieuwe lente/zomercollecties. De winkel zal na de winteruitverkoop ongeveer vier weken gesloten zijn.

ONZE VERBINTENIS

Wij hebben ons altijd ingezet om een selectie kwaliteitskleding voor het hele gezin aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Dankzij deze winkeluitbreiding kunnen wij ons productaanbod uitbreiden en onze trouwe klanten een betere winkelervaring bieden.

De nieuwe winkel wordt groter en helderder, met een comfortabele parkeerplaats. We hebben ook gezorgd voor een speelplaats voor de kinderen, zodat de ouders rustig kunnen winkelen.

EEN ECOLOGISCH VERANTWOORDE UITBREIDING

Het project voor de uitbreiding en renovatie van de winkel Espace Mode in Nandrin is toevertrouwd aan architect John Wéry. Hij ontwierp een gebouw dat voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen, waaronder de installatie van elektrische oplaadpunten in de parkeergarage.

Met 1200 m² gereserveerd voor Espace Mode en 750 m² voor Marques à Suivre zal de winkel een interessante commerciële mix bieden. Het interieur wordt ontworpen in dezelfde stijl als de nieuwste Espace Mode-winkels, met natuurlijke en lichte materialen.

We hebben nagedacht over de ontwikkeling van onze winkel in Nandrin om beter aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen“, aldus Maxime Meeckers, verkoopleider van de winkel.

We kijken ernaar uit om dit nieuwe avontuur met u te delen!