Een nieuw lid in de Espace Mode familie!

8 maart 2021

Met trots kondigen wij een gloednieuwe samenwerking aan met de beroemdeBelgische radio- en tv-presentatrice Sandrine Corman. Uitwisselingen, gelach, maar ook nieuwe tendensen wijzen op het begin van een mooie medeplichtigheid!

Sandrine Corman is vandaag een emblematische figuur in de Belgisch-Franse audiovisuele wereld. Weet u nog, toen zij in 1997 de felbegeerde titel van Miss België won, viel deze vrouw uit Verviers op. Tot op heden heeft Sandrine haar reputatie als superactieve vrouw met een populaire persoonlijkheid altijd waargemaakt.

EEN FAMILIEGESCHIEDENIS

Maar naast de waarden, zoals bij Espace Mode, is het ook een familiegeschiedenis die de keuze van de presentator heeft geleid. “Als kind gingen mijn moeder en ik altijd winkelen bij Espace Mode in Aubel. Vandaag ben ik met mijn kinderen en mijn man nog steeds klant en ga ik naar de winkel in Genval in Waals-Brabant” voegt Sandrine Corman eraan toe.

AMBASSADEUR NAAR KEUZE

Als sprankelende moeder hebben wij Sandrine gekozen omdat zij het ideale profiel heeft om het merk Espace Mode te belichamen, waarvan zij de waarden van nabijheid graag deelt.

Ik zie mezelf in hun slogan “Medeplichtig aan je emoties”. Ik ben zelf een medeplichtige van mijn luisteraars. Door deze samenwerking wil ik mijn smaak voor mode en mijn favorieten delen in de collectie Espace Mode” ,legt Sandrine uit.

DE LENTESELECTIES VAN SANDRINE CORMAN

Hoewel Espace Mode zich richt tot het hele gezin, zullen vooral actieve en dynamische moeders blij zijn met deze recente samenwerking met Sandrine Corman, die de laatste trends zal kunnen volgen. De presentatrice heeft voor het voorjaar al een gevarieerd aanbod van romantische en ontspannen stijlen gekozen:pastelkleuren, zachte en zijdeachtige stoffen, lichte kleding in harmonie met het seizoen.

Om de selectie van Sandrine Corman bij Espace Mode te ontdekken, gaat u online naar www.espacemode.be ou en bezoekt u een van de 9 winkels in Aubel, Malmedy, Erpent, Perwez, Saint-Georges, Auvelais, Beaufays, Genval en Nandrin.