DANIELA EN ESPACE MODE, EEN SPRANKELENDE SAMENWERKING!

17 november 2021

Met onze sprankelende Daniela Prepeliuc is het een verhaal dat al meer dan een jaar aan de gang is. Naarmate de projecten vorderden, ontstond er een hechte band, waarvan vandaag Victor, 2 jaar oud, deel uitmaakt in onze laatste shoot.

DANIELA EN ESPACE MODE, EEN DUIDELIJK PARTNERSCHAP

De samenwerking met Daniela was duidelijk. Presentatrice, ambassadrice van CAP48, sprankelende moeder, Daniela Prepeliuc vertegenwoordigt perfect onze familiewaarden.

Als ambassadrice van Espace Mode sinds meer dan een jaar, zet Daniela zich spontaan in voor de samenwerking: presentatrice van onze modeshow afgelopen december, promotie van de twee nieuwe winkels die vorig jaar werden geopend in Nandrin en 2 maanden geleden in Hannut, vertegenwoordigster van de collecties door de seizoenen heen, maar ook fotomodel; Daniela is niet meer weg te denken uit de Espace Mode familie.

EEN SAMENWERKING MET FAMILIEWAARDEN

Naast de collecties is ook het familieaspect in elke winkel aanwezig. Of het nu de speelhoek is om de kleintjes bezig te houden, de koffieruimte voor een pauze of de leeshoek voor een moment van ontspanning, er is iets voor alle leeftijden en alle smaken. Dit is de kracht van ons merk: alle leeftijden verwelkomen en kleden in een vriendelijke winkelsfeer.

Deze warme ervaring is ook wat Daniela leuk vindt en wat haar ertoe aanzet om met haar kleine Victor naar de winkels te gaan.

EEN PRACHTIG MOEDER EN ZOON DUO

De wens was er vanaf het begin en we hebben geprobeerd het juiste moment te vinden om van dit project een moment van delen en gezelligheid te maken. We willen herinneringen opbouwen,” zegt Gloria Scheiff, marketing manager.

Door middel van deze opnames presenteren Daniela en Victor de herfst-wintercollectie die momenteel in de winkels verkrijgbaar is met een selectie van outfits die speciaal voor dit ontroerende duo…